Нарізна зброя Andro Corp Industies, новинка в Україні!

Компанія Andro Corp Industries: Якість та Відданість

Історія компанії

Andro Corp Industries – це виробник вогнепальної зброї та компонентів, що має своє коріння у центральній частині Флориди. Заснована у 2014 році двома амбіційними братами, Джошуа та Джейсоном, компанія народилася з ідеєю перетворити індустрію вогнепальної зброї.

З самого початку, компанія ставила перед собою амбіційну мету: створити продукцію, яка б відповідала найвищим стандартам якості та надійності. Вірили в якість і чесність як в країну і як бренд.

Продукція

Andro Corp Industries спеціалізується на виробництві вогнепальної зброї та компонентів для AR-15, AR-10 і PCC. Наші вироби відомі своєю надійністю та довговічністю, що робить їх популярними серед стрільців, охоронців порядку та військових.

"Ми горді тим, що

наші продукти виготовляються в Сполучених Штатах Америки, і ми відзначаємося якістю американського виробництва, яка служить протягом усього терміну експлуатації "

Обслуговування клієнтів

У компанії, обслуговування клієнтів - головний пріоритет. "Ми завжди готові відповісти на ваші запити, надати професійну консультацію та забезпечити надійну підтримку. Ваша задоволеність - наша найважливіша мета."

 

Ріст та розвиток

За роки діяльності компанія переїхала у місто Зимовий сад, Флорида, і розширили виробництво. "Ми віримо в нескінченний потенціал нашого бізнесу та важливість надійних відносин з нашими клієнтами і партнерами."

Здійснення мрій

Andro Corp Industries є живим прикладом американської мрії, яка втілилася в життя. "Ми пишаємося нашою історією, якістю наших виробків і відданістю нашим клієнтам.

Дякуємо вам за вашу підтримку і довіру до нашого продукту та послуг. Ми глибоко цінуємо цю можливість працювати разом з вами і служити нашій спільній меті - робити світ безпечнішим і надійнішим. "

Платіть карткою:

Каталог
Контакти

ПН-ПТ: 9.30-18.00

СБ: 9.30-17.00; НД: Вихідний

+38 (068) 42 55 673

+38 (095) 56 33 127

м. Рівне, Драгоманова 1А

Працює на Shop-Express

HUNTER.rv.ua © 2024